Tilaus- ja toimitusehdot

Näissä tilaus- ja toimitusehdoissa tarkoitetaan "Asiakkaalla" palvelun käyttäjää ja "Kurssin järjestäjällä" kurssien organisoijaa. Kaikki tehdyt kurssi-ilmoittautumiset ovat Asiakasta sitovia. Asiakas voi siirtää ilmoittautumisensa toiselle kurssille ilmoittamalla tästä vähintään 7 arkipäivää ennen kurssin alkamista ("Peruutusaika") ottamalla yhteyttä kurssin järjestäjään. Peruuttamattomista kursseista tai peruutusajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Asiakas on velvollinen saapumaan koulutukseen sen ilmoitettuna alkamisajankohtana. Asiakas ei ole oikeutettu saamaan kurssisuoritusta tai kurssimaksun palautusta asiakkaasta johtuvasta viivästyksestä. Äkillisen sairastumisen tai tapaturman takia myöhässä (alle 7 arkipäivää ennen kurssia) peruuntunutta kurssiosallistumista ei veloiteta. Sairastapauksen tai tapaturman todistaminen edellyttää lääkärintodistusta.

Yritykset

Mikäli koulutusta ei ole maksettu suoraan ilmoittautumisen yhteydessä, kurssista lähetetään lasku asiakkaan lähettäessä tilauksen kurssin järjestäjälle. Kurssin maksuehto on 14 vuorokautta ja korko korkolain mukainen. Huomautusaika viivästyneille suorituksille on 7 päivää. Toimitamme kurssitodistuksen (todistus tai kortti) vasta kun kurssimaksu on kokonaisuudessaan maksettu. Asiakas vastaa antamiensa laskutustietojen oikeellisuudesta.

Yksityishenkilöt

Kurssimaksu tulee suorittaa ennen koulutusta verkkomaksuna. Yksityishenkilöille emme toimita palvelua laskua vastaan.

Laskutuslisät

Emme peri erillisiä laskutuslisiä. Voit tilata laskun paperilaskuna, verkkolaskuna tai sähköpostilaskuna. Asiakas vastaa annettujen laskutustietojen oikeellisuudesta. Mikäli alkuperäinen lasku on asiakkaasta johtuvasta syystä toimitettu väärään paikkaan, uudesta laskusta peritään laskutuslisä 9,00 euroa + ALV 24%.

Kurssin peruuntuminen

Safedo Oyj:n puolelta tapahtuneen peruutuksen osalta Safedo Oyj pyrkii tiedottamaan käytettävissä olevilla keinoilla. Erikseen sovitaan, että kurssin järjestäjä voi siirtää tai perua kurssin ilman korvausvelvollisuutta, mikäli kurssin osallistujamäärä on alle 10 henkeä tai kouluttaja sairastuu äkillisesti. Selvyyden vuoksi todetaan, että kurssin järjestäjä ei korvaa kurssihinnan lisäksi kurssin peruuntumisesta aiheutunutta muuta haittaa (esimerkiksi välittömiä tai välillisiä kuluja) tilaajalle tai osallistujalle.

Verkko- ja yhdistelmäkurssien erityinen peruutusehto

Verkko- ja yhdistelmäkursseja ei niiden luonteensa vuoksi voi perua tehdyn tilauksen jälkeen.

Kurssien soveltuvuus asiakkaan tarpeeseen

Asiakas on velvollinen selvittämään ennen tilausta kurssin soveltuvuuden asiakkaan tarpeisiin. Kurssin järjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan kurssimaksuja, jotka ovat johtuneet siitä, että kurssi ei ole ollut asiakkaalle soveltuva. Kurssin järjestäjä ei takaa kurssin soveltuvuutta mihinkään erityiseen käyttötarkoitukseen.

Kurssien tekninen toimivuus

Kurssin suorittamiseksi asiakkaan päätteeltä tulee olla esteetön pääsy Youtube -videoihin, sekä päätelaitteessa tulee olla mahdollisuus suorittaa välimuistiin tallennuksia sekä Javascript -koodin ajaminen. Kurssin järjestäjä ei vastaa teknisistä ongelmista, jotka johtuvat esimerkiksi asiakkaan päätelaitteen tai tietoturvan rajoituksista.

KELA -korvattavuus

Huomioithan tilatessasi ensiavun verkkokursseja, että kokonaan verkossa omaan tahtiin suoritettava ensiapukurssi ei ole KELA -korvauskelpoinen. Voit perehtyä yleisiin linjauksiin tästä linkistä tai KELA:n sivuilla.

Hinnat

Kaikki palvelussa mainitut hinnat on ilmoitettu verottomina (ALV 0%). Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva yleinen arvonlisävero (ALV 24%).

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

AsiakaspalveluAsiakaspalvelu
kurssille@suomenensiapukoulutus.fi
p. 010 525 1260 (ma - pe 8.00 - 16.00)